Menü
Kosár

Gabona Kolbász, Felvágott, Egyéb

Csak személyes átvétellel, postán nem szállítható!A vegetáriánus és vegán étkezés nagyszerű alternatívája, könnyen beilleszthető bármilyen hús mentes receptbe ,és felvágottként is tökéletesen használható. Növényi pasztőrözött termék. Glutén Laktóz GMO Mentes!Összetevők: szójabab 23%, víz, ..
806 Ft
Albavíz Sojaprodukt Szójapárizsi Natúr 200g
2 - 4 Nap
Csak személyes átvétellel, postán nem szállítható!Növényi pasztőrözött termék. Glutén Laktóz GMO Mentes!Összetevők: szójabab 26%, víz, repceolaj, kukoricakeményítő, só, fűszerekTárolási hőmérséklet: +2 és + 8 ° C- allergének: szója Felhasználás: A csomagolás eltávolítás..
816 Ft
Albavíz Sojaprodukt Szójapárizsi Zöldséges 200g
2 - 4 Nap
Csak személyes átvétellel, postán nem szállítható!Növényi pasztőrözött termék. Glutén Laktóz GMO Mentes!Összetevők: szójabab 24%, víz, repceolaj, 8% zöldségek (sárgarépa, borsó, paprika), kukoricakeményítő, só, fűszerekTárolási hőmérséklet: +2 és + 8 ° C- allergének: szója F..
816 Ft
Albavíz Sojaprodukt Szójapárizsi Zöldséges Pikáns 200g
2 - 4 Nap
Csak személyes átvétellel, postán nem szállítható!Növényi pasztőrözött termék. Glutén Laktóz GMO Mentes!Összetevők: friss víz, repceolaj, 22% zöldség (brokkoli, sárgarépa, karfiol), kukoricakeményítő, szójafehérje, só, természetes fűszerekTárolási hőmérséklet: +2 és + 8 ° C- allergéne..
816 Ft
Albavíz Sojaprodukt Szójavirsli Natur 200g
2 - 4 Nap
Csak személyes átvétellel, postán nem szállítható!A vegetáriánus és vegán étkezés nagyszerű alternatívája, könnyen beilleszthető bármilyen hús mentes receptbe ,és felvágottként is tökéletesen használható. Növényi pasztőrözött termék. Glutén Laktóz GMO Mentes!Összetevők: szójabab 25%, víz, ..
816 Ft
Bio Abc Tönköly Csemege
2 - 4 nap
Vegetáriánus vagy? És a családod hogyan viseli? Igyekszel a kedvükben is járni, ha az ebédről van szó? Íme itt egy ízletes gabonafasírt por, amivel fel sem fog tűnni nekik, hogy nincs hús az asztalon! A magyaros fűszerezésnek köszönhetően a tradicionális ízvilág szerelmesei is kedvüket lelhetik a..
439 Ft
Tételek: 1 - 40 / 46 (2 oldal)