Menü
Kosár

Meru Kókuszvirág Cukor 500 G

Meru Kókuszvirág Cukor 500 G
Meru Kókuszvirág Cukor 500 G
1 211 Ft
  • Készlet információ: Raktáron
  • Cikkszám: 2907

ÍGY KÉSZÜL A TRADICIONÁLIS ÁZSIAI ÉDESÍTŐSZER

A kókuszpálma virág nektárjából készült, mely ma az egyik leginkább ajánlott cukorfajta. Számtalan jótékony egészségügyi hatása miatt „csodacukornak” is nevezik. A legkorábbi írott anyag készítéséről és fogyasztásáról már 5000 évvel ezelőtt készült, de feldolgozásának módja azóta semmit nem változott. Csak a virágból nyert szirup víztartalmát párologtatják ki. Tehát fehérítetlen és finomítatlan, íze kellemes karamellás, nem kókusz ízű. Új ízeket fedezhet fel vele teájában, kávéjában, süteményeiben, és főzéshez is használhatjuk.

A termék alacsony (35) Glikémiás indexszel rendelkezik. A szervezetben lassan szívódik fel, és nem emeli meg nagyon a vércukorszintet.

ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL TÁMOGATJA SZERVEZETÜNKET

Magas ásványi anyag tartalmú termék, a barna nádcukorhoz képest 18x több kálium, 30x annyi foszfor, és több mint 10x annyi cink található benne, emellett magnézium-, vas-, B1, B2, B3 és B6 vitaminforrás. A kókuszcukorban 16 féle aminosav található - ezek közül is legnagyobb mennyiségben a glutamin. A glutamin támogatja az immunrendszer működését, valamint segíti az izmok növekedését és regenerációját.
Nagyobb mennyiségben tartalmaz inozitolt is, ami pedig védi a májat, megakadályozza a zsírok lerakódását a májban és az epében, fokozza a zsírfelhasználást a szervezetben, így elősegítve a zsírégetést. Véd a koleszterin érfalakban való lerakódásától, mert növeli annak felhasználását. Emellett édesen nyugtató hatásáról is ismert, a használóik közt.