Menü
Kosár

Peridot Természetes Lúgos Ásványvíz Szénsavmentes 1500ml

Peridot Természetes Lúgos Ásványvíz Szénsavmentes 1500ml
Peridot Természetes Lúgos Ásványvíz Szénsavmentes 1500ml
1 - 2 Nap
Peridot Természetes Lúgos Ásványvíz Szénsavmentes 1500ml
Peridot Természetes Lúgos Ásványvíz Szénsavmentes 1500ml
Peridot Természetes Lúgos Ásványvíz Szénsavmentes 1500ml
343 Ft
  • Készleten: 1 - 2 Nap
  • Cikkszám: 1743
  • Súly: 1,500.00g
  • EAN: 5999883316122
  • Készlet info frissítve: 2023.10.04
Megtekintve 3714

Csak személyes átvétellel, postán nem szállítható!

Peridot az ásványvíz

A Peridot ásványvíz egy mészkőhegység 850 méter széles tölcsérének gyűjtőjében gyűlik össze. Az Etyeki-dombság dél-keleti szélén található Sas-hegy Természetvédelmi Terület környezetében lévő védett vízadó rétegből palackozzuk.

Nátrium-hidrogén-karbonátos jellegű, közepes ásványianyag tartalmú (1000 mg/l), igen lágy, lúgos kémhatású, rendkívül tiszta, stabil összetételű ásványvíz. A Peridot vízben lévő ásványi anyagok, anionok-kationok összetétele kedvező a mindennapi fogyasztás tekintetében, mivel naponta ürülő ásványi anyagokat tartalmaz. Közvetlenül a kútból kerül palackozásra kémiai beavatkozás nélkül, ahogy a föld mélyéről feltör.

A PERIDOT prémium minőségű, rendkívül finom ízű, színtelen, szagtalan, korlátlanul fogyasztható ásványvíz.

A Magyar Tudományos Akadémia vizsgálata alapján a Peridot kút vize a jégkorszaki hidegcsúcs idején, cca. 19800 évvel ezelőtt szivárgott be, amikor az antropogén szennyezés gyakorlatilag nem létezett. A Peridot kút vízében mért 1-nél kevesebb trícium koncentráció igazolja a kitermelt víz védettségét, vagyis nem tartalmaz 60 évnél fiatalabb, így az emberi tevékenység által szennyezett vizet.

A Peridot természetes ásványvíznek a deutérium tartalma 139 ppm.

Európában szinte egyedülállóan ritka ez az alacsony deutérium szint, mivel felszíni vizeinkre a magasabb deutérium-tartalom jellemző.Éghajlati övünkön a felszíni vizek deutérium tartalma átlagosan 150-160 ppm.

A Peridot ásványvíz lúgos kémhatású, lúgossága 8,8 mmol/l.

A Peridotnak nagyon alacsony a kalcium és a magnézium tartalma.
Ezen ásványi anyagok szervetlen formái nem tudnak felszívódni, és nehezen ürülnek ki a szervezetből, egy részük lerakódik a vesékben és az érfalakon /meszesedés/. A Peridot döntő mértékben olyan ásványokat tartalmaz, amelyeket ha nem használ fel a szervezetünk kiválasztódnak, majd kiürülnek.

Peridot ásványvíz nátrium tartalma: 260 mg/l.

A nátriumot nem szabad összetéveszteni a nátrium-kloriddal, azaz az asztali sóval! A nátriumnak szerepe van a hidratálásban, vegyületet alkot a hidrogén-karbonáttal, amit ha nem használunk fel kiürül a szervezetből. Az alacsony kloridion-tartalom révén a Peridot nem növeli a sóterhelést. A nátriumnak három fontos szerepe van: hidratál, vegyületet alkot a hidrogén-karbonáttal, kitakarítja a lerakódásokat és velük együtt ürül ki.

Az emberiség önmaga csapdájába esett azáltal, hogy a felszíni vizeket elszennyezte, és elkezdett mind mélyebbre fúrni, ahol tiszta vizet talált. Azonban ezekben a vizekben nagy az ásványok /kalcium, magnézium/kioldódása, amelyek szervetlen formájukban túlterhelik szervezetünket. A Peridot ásványvíz előnyös tulajdonsága tisztasága mellett éppen ideális ásványianyag- tartalmában rejlik.

A Peridot ásványvíz kovasav tartalma 44 mg/l.

Sokan elhanyagolják a „belső szépségápolást”! A kovasavban található szilícium táplálja a kötőszövetet és döntő jelentőségű sejtjeink tápanyagellátásában. A feszes bőr, az erős haj és egészséges körmök előfeltétele az egészséges, erős kötőszövet. A kovasav megerősíti a kötőszövetet, szabályozza a folyadékháztartást és elősegíti a kollagén képződését, ami a szép bőr, haj és körmök képződésének anyaga.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz