Menü
Kosár

Vitaminok

Vitaminok
A magnézium hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál izomműködéshez.  Étrend-kiegészítő filmtabletta gazdaságos kiszerelésben. A készítmény 250 mg magnéziumot tartalmaz.Napi 1 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozo..
1 904 Ft
1x1 Vitaday Multivitamin Rágótabletta Szőlőcukorral 17db
2 - 4 Nap
Étrend-kiegészítő szőlőcukor rágótabletta erdei gyümölcs ízben. A készítmény 6 féle vitamint tartalmaz, melyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. Napi 2 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egész..
311 Ft
1x1 Vitaday Rágótabletta Magnézium 100mg+B6 Szőlőcukorral Málnás 17db
2 - 4 nap
A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, valamint a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.  Étrend-kiegészítő szőlőcukor rágótabletta málna ízben. A készítmény magnéziumot és B6-vitamint tartalmaz.Napi 3 tabletta..
360 Ft
HOSSZAN TARTÓ HATÁSÚ C-VITAMINT ÉS CSIPKEBOGYÓ KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ FILMTABLETTAA készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét.A C-vitamin hozzájárul az ideg- és im..
2 843 Ft
Drogstar C-Vitamin Por 500g
2 - 4 nap
A C-vitamin, vagyis az aszkorbinsav a legfontosabb vízben oldódó antioxidáns. Az emberi szervezetben a C-vitamin részt vesz többek között a sejtek oxigénfelvételében és a kollagénképződésben, ami a csontok és a porcok kötőszövetének felépítéséhez szükséges. Ezen felül erősíti az immunrendszert..
2 750 Ft
Tételek: 1 - 40 / 101 (3 oldal)