Menü
Kosár
                                      Házhozszállítás 1350 Ft-tól   Fox csomagautomata 899 Ft-tól

                                                        Kedves Vásárlóink!

      Webáruházban leadott rendelések kiszállítása (házhoz szállítás és csomagautomata)
         2023.09.16 - 28-ig szabadság miatt SZÜNETEL !

               A szünet a személyes átvételt/vásárlást nem érinti, csak a kiszállítást ! 

KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS

VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNYEK

Elindult újra kupon-akciónk!

Az Akció kupon 7 % kedvezményre jogosít a honlapon és az üzletben kijelölt termékekre, korlátlan alkalomra az akció idejének keretén belül. Aktuális termékkör és az aktuális akció érvényességi ideje megtekinthető ITT

KUPON LETÖLTHETŐ INNEN VAGY KÉRHETŐ AZ ÜZLETBEN.

WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSKOR A KUPON RUBRIKÁBA MINDENKÉPP ÍRJA BE A KUPONKÓDOT ( akcio7 )

A kupon kód a webshopban korlátlan számban használható !Igényeljen Törzsvásárlói kártyát !

Regisztráljon Webáruházunkban !

A Törzsvásárlói  kártya lehetővé teszi a 3% -os törzsvásárlói kedvezmény kiváltását havi 15.000 Ft vásárlás fölött. A törzsvásárlói kedvezmény- általunk forgalmazott összes termékre érvényes, üzleteinkben és web-áruházunkban történt vásárlások után is igénybe vehető.  A 3-%-os Törzsvásárlói kedvezmény , alkalmi , % értékű akcióinkkal ,leárazott termékek akciójával nem összevonható! 

Törzsvásárlói kártya igénylése:  Általunk biztosított ,egyedi  ügyfélszámmal ellátott kártya . Igényelhető, átvehető üzleteinkben , igény esetén  kiküldjük postai úton, weboldalunkon leadott rendeléseknél a csomaghoz mellékeljük, ha kérik .( Erre való igényét kérjük jelezze  a „MEGJEGYZÉS” rovatban )

Kártya adatok követése ,lekérdezése: 

Havi elszámolást követően elkészítjük az összesítőt a boltokban és a webáruházban történt vásárlásokról . Az összesítő weboldalunkon is megtekinthető  regisztrációt követően  ,bejelentkezés után az oldal felső részén található „FIÓK”  utána : „TRANZAKCIÓIM„  menü  alatt, de érdeklődhet ügyfélszolgálatunk elérhetőségein, vagy üzleteinkben vásárláskor az eladóknál. Kérjük minden esetben hozza magával a vásárlásaihoz a Vásárlói kártyáját, vagy kérje az eladót adatai kikereséséhez ( ha otthon hagyta a kártyát ) , weboldalon leadott rendeléseknél pedig mindig jelentkezzen be fiókjába ,mert csak így tudjuk biztosítani a kedvezményt !!

Kedvezmény érvényesítése:

Webáruházban való vásárlás: Jelentkezzen be fiókjába és a "PÉNZTÁR" oldalon írja be a KUPON rubrikába a kupon kódját. (minden felhasználó a saját fiókjához hozzárendelt kupont használhatja, ellenkező esetben nem tudjuk érvényesíteni a kedvezményt!)

Személyes vásárlás: Kérjük hozza magával Törzsvásárlói kártyáját, vagy nevét és/vagy kártyaszámát közölje az eladóval. Ez után rendszerünk az Ön saját kedvezménnyel csökkentett árain számolja a vásárláskor fizetendő végösszeget.

Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk !