Menü
Kosár

KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS

VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNYEK

Igényeljen Törzsvásárlói kártyát !

Regisztráljon Webáruházunkban !

A Törzsvásárlói  kártya lehetővé teszi a 3% -os törzsvásárlói kedvezmény kiváltását havi 20.000 Ft vásárlás fölött. A törzsvásárlói kedvezmény- általunk forgalmazott összes termékre érvényes, üzleteinkben és web-áruházunkban történt vásárlások után is igénybe vehető.  A 3-%-os Törzsvásárlói kedvezmény , alkalmi , % értékű akcióinkkal ,leárazott termékek akciójával nem összevonható! 

Törzsvásárlói kártya igénylése:  Általunk biztosított ,egyedi  ügyfélszámmal ellátott kártya . Igényelhető, átvehető üzleteinkben , igény esetén  kiküldjük postai úton, weboldalunkon leadott rendeléseknél a csomaghoz mellékeljük, ha kérik .( Erre való igényét kérjük jelezze  a „MEGJEGYZÉS” rovatban )

Kártya adatok követése ,lekérdezése: 

Havi elszámolást követően elkészítjük az összesítőt a boltokban és a webáruházban történt vásárlásokról . Az összesítő weboldalunkon is megtekinthető  regisztrációt követően  ,bejelentkezés után az oldal felső részén található „FIÓK”  utána : „TRANZAKCIÓIM„  menü  alatt, de érdeklődhet ügyfélszolgálatunk elérhetőségein, vagy üzleteinkben vásárláskor az eladóknál. Kérjük minden esetben hozza magával a vásárlásaihoz a Vásárlói kártyáját, vagy kérje az eladót adatai kikereséséhez ( ha otthon hagyta a kártyát ) , weboldalon leadott rendeléseknél pedig mindig jelentkezzen be fiókjába ,mert csak így tudjuk biztosítani a kedvezményt !!

Kedvezmény érvényesítése:

Webáruházban való vásárlás: A kedvezménnyel csökkentett egyedi árakat regisztrált törzsvásárlóink weboldalunkon belépve azonnal megtekinthetik. Működése: A webáruház Önt bejelentkezés után beazonosítja, és az eredeti fogyasztói árak mellett, saját kedvezménnyel csökkentett árait mutatja meg, Ön ezen az áron vásárolhatja meg a kiválasztott termékeket vagy kényelmesebben, áttekinthetőbben tudja személyes vásárlásait tervezni.

Személyes vásárlás: Kérjük hozza magával Törzsvásárlói kártyáját, vagy nevét és/vagy kártyaszámát közölje az eladóval. Ez után rendszerünk az Ön saját kedvezménnyel csökkentett árain számolja a vásárláskor fizetendő végösszeget.

Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk !