Menü
Kosár

KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS

VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNYEK


Igényeljen Törzsvásárlói kártyát !

Regisztráljon Webáruházunkban !

A Törzsvásárlói  kártya lehetővé teszi a 3% -os törzsvásárlói kedvezmény kiváltását havi 15.000 Ft vásárlás fölött. A törzsvásárlói kedvezmény- általunk forgalmazott összes termékre érvényes, üzleteinkben és web-áruházunkban történt vásárlások után is igénybe vehető.  A 3-%-os Törzsvásárlói kedvezmény , alkalmi , % értékű akcióinkkal ,leárazott termékek akciójával nem összevonható! 

Törzsvásárlói kártya igénylése:  Általunk biztosított ,egyedi  ügyfélszámmal ellátott kártya . Igényelhető, átvehető üzleteinkben , igény esetén  kiküldjük postai úton, weboldalunkon leadott rendeléseknél a csomaghoz mellékeljük, ha kérik .( Erre való igényét kérjük jelezze  a „MEGJEGYZÉS” rovatban )

Kártya adatok követése ,lekérdezése: 

Havi elszámolást követően elkészítjük az összesítőt a boltokban és a webáruházban történt vásárlásokról . Az összesítő weboldalunkon is megtekinthető  regisztrációt követően  ,bejelentkezés után az oldal felső részén található „FIÓK”  utána : „TRANZAKCIÓIM„  menü  alatt, de érdeklődhet ügyfélszolgálatunk elérhetőségein, vagy üzleteinkben vásárláskor az eladóknál. Kérjük minden esetben hozza magával a vásárlásaihoz a Vásárlói kártyáját, vagy kérje az eladót adatai kikereséséhez ( ha otthon hagyta a kártyát ) , weboldalon leadott rendeléseknél pedig mindig jelentkezzen be fiókjába ,mert csak így tudjuk biztosítani a kedvezményt !!

Kedvezmény érvényesítése:

Webáruházban való vásárlás: Jelentkezzen be fiókjába és a "PÉNZTÁR" oldalon írja be a KUPON rubrikába a kupon kódját. (minden felhasználó a saját fiókjához hozzárendelt kupont használhatja, ellenkező esetben nem tudjuk érvényesíteni a kedvezményt!)

Személyes vásárlás: Kérjük hozza magával Törzsvásárlói kártyáját, vagy nevét és/vagy kártyaszámát közölje az eladóval. Ez után rendszerünk az Ön saját kedvezménnyel csökkentett árain számolja a vásárláskor fizetendő végösszeget.

Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk !