Egyszerű, gyors... saját őrlésbőlA sárgaborsó magas fehérjetartalmú hüvelyesféle, amelyet szárítva, felezve vagy lisztté őrölve használnak fel. A liszt felhasználásának előnyei: közel egyharmadára csökkent főzési idő (7-10perc), és a kevesebb hőkezelésből eredő lényegesen kisebb tápanyagveszteség.Fe..
Kiszerelés: 500gA Love Diet amarantliszt kitűnő vas, kálcium, magnézium, cink,
valamint egyéb mikroelem forrás. Kiváló reformkonyhai alapanyag, melyet
ételallergiában szenvedők, vegetáriánusok, fogyókúrázók és szigorú
étrendet követők is fogyaszthatnak.
Nyomokban dióféléket, szezámmag..
A kukoricaliszt természeténél fogva gluténmentes, így lisztérzékenyek is
nyugodtan fogyaszthatják. B-6 vitamin és béta-karotin tartalmának
köszönhetően bőr szépítő hatású.
Tartalmaz még B1, B2, B3, C, E, K-vitaminokat, vasat, rezet, cinket,
mangánt, káliumot, kálciumot, magnéziumot, foszfort és..
Összetevők: 100% tápióka lisztLove Diet Tápióka liszt (keményítő) 500gA tápióka liszt (keményítő) tökéletesen beilleszthető normál és gluténmentes étrendbe egyaránt.Mellékíz mentes.Kifejezetten sima, csomómentes ételek készíthetőek vele.Sütéshez és főzéshez is alkalmas sűrítő- és kocsonyásító a..
A Love Diet kókuszliszt hipoallergén termék, fogyasztása allergiák esetén sem okoz problémát. A legtöbb gluténmentes lisztnek nincs íze, viszont a kókuszliszt finom aromája ételeinknek különleges ízt kölcsönöz. Magas fehérjetartalma a búza-lisztével vetekszik, emiatt vegetáriánusoknak és vegánoknak ..
GesztenyelisztA Nature Cookta Gesztenyeliszt az Európai Unióból(Olaszországból) származik, és friss gesztenyéből készítik. Először 45-50 °C-on szárítják 15-20 napig,utána géppel hántolják. Eltávolítják a törmelékeket is,majd átszitálják az egészet. Először géppel, majd kézzel is átválogatj..
Gesztenyeliszt A
reform lisztek között kiemelkedő helyet foglal el a jellegzetes aromájú őrlemény,
mely számos étrendbe,diétába beépíthető. A Nature Cookta Gesztenyeliszt származási
helyét tekintve Olaszországból származik.Hosszadalmas
és precíz eljáráson esik át, amíg konyhánkba
kerü..