Köretként, levesnek, főzeléknek...Magas fehérje, keményítő és rosttartalmú hüvelyes. Íze dióra hasonlít.Felhasználása:Fél óra áztatás után kb. 1 órát főzze. Ezután a recept szerint használható.Extra tipp: elkészítésénél tegyen a vízbe ATAISZ VEGANTÉRIÁT!Fűszerezve, turmixolva kenyérre kenhető pástét..
A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak.Allergén információ:A termék szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.Tápanyag információ:Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:Energiatartalom: 2334 KJ/ 534 kcalZsír: 42,16 g, ebből telített: 3,60 gSz..
A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak.Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás.TIPP: Kenyerek, pékáruk sütésénél, keverjük közvetlenül a tésztába!Allergén információ:A termék szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben kész..
A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak.Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás.TIPP: Kenyerek, pékáruk sütésénél, keverjük közvetlenül a tésztába!Allergén információ:A termék szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben kész..
LeírásKöretként , levesnek, főzeléknek...
Főzési ideje kb. 15-20 perc, ezalatt elveszíti piros színét, barna pürés állagú lesz.
Gabonaneműekkel együtt fogyasztva teljes értékű fehérjéhez jutunk.
Extra tipp: elkészítésénél tegyen a vízbe ATAISZ VEGANTÉRIÁT!
Fűszerezve, turmixolva kenyérre kenhető pás..
Növényi Omega 3-és -6 zsírsavakban gazdagGluténmentesMagas a rost- és fehérjetartalma, a reformétkezés kedvelt alapanyaga.Felhasználás: Keverje müzlikhez, reggeli gabonapelyhekhez. Sütemények, kenyerek gazdagítására is alkalmas. Felhasználás előtt aprítsa a magokat, így a tápanyagok könnyebben ..