Egy hosszú téli időszak után szervezetünknek szüksége van vitaminokra, ásványi anyagokra, hogy szervezetünk megerősödjön. Ebben segítenek a magvak ezek közül az árpa fogyasztása.Az árpáról a legtöbb embernek a takarmánynövény és a sör jut az eszébe. Ez nem meglepő, hiszen az árpa nagy részét a sörgy..
A barnarizs szemeket kíméletes eljárással készítjük elő a főzéshez ,ezért teljesértékű gabona, melynek tápanyagtartalma kiemelkedő.Tartalmazza a barnarizsre jellemző összes vitamint és ásványi anyagot.Alaprecept:A rizst, nem kell zsiradékban megpirítani!! 2 rész vízzel felforraljuk, hozzáadjuk a fűs..
Ezt a terméket, kíméletes eljárással készítjük elő a főzéshez ezért teljesértékű gabona, melynek tápanyagtartalma kiemelkedő.Tartalmazza a barnarizsre jellemző összes vitamint és ásványi anyagot.Alaprecept:A rizst, nem kell zsiradékban megpirítani!! 2 rész vízzel felforraljuk, hozzáadjuk a fűszereke..
LeírásKöretként , levesnek, főzeléknek...
Főzési ideje kb. 15-20 perc, ezalatt elveszíti piros színét, barna pürés állagú lesz.
Gabonaneműekkel együtt fogyasztva teljes értékű fehérjéhez jutunk.
Extra tipp: elkészítésénél tegyen a vízbe ATAISZ VEGANTÉRIÁT!
Fűszerezve, turmixolva kenyérre kenhető pás..
Részletes termékinformáció
A közismert pászkagombóc-levesen kívül számos egyéb
ételféleséghez is felhasználható: panírozhatunk vele húst, karfiolt,
stb., de sütemények készítéséhez is használhatjuk...
Sokoldalúan felhasználható gluténmentes köretalap. Tápanyagainak köszönhetően jó hatással van az emésztésre, hasznos segítség fogyókúrázóknak. Felhasználás: elkészíthető édesen, vagy sósan, köretként, vagy főételként, vízben, vagy tejben, zöldségekkel, vagy magokkal, aszalt gyümölcsökkel. ..
Gluténmentes köret, gyorsan elkészíthető Nettó tömeg: 500 g Sokoldalúan felhasználható gluténmentes köretalap. Tápanyagainak
köszönhetően jó hatással van az emésztésre, hasznos segítség
fogyókúrázóknak. Felhasználás: elkészíthető édesen, vagy sósan,
köretként, vagy főét..
Az akció 2023.03.30-i lejáratú termékre vonatkozik a készlet erejéig !A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják.Teljes értékű, egészsé..
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur, mely a teljes durum-búzaszemből koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják.Teljes értékű, egészséges táplálék, mivel a búza korpáját és csíráját is tartalmazza!Össze..
Allergének a termékben: nincsÁtlagos tápérték 100 g termékben:Energia1448 kJ (346 kcal)Zsír2,7 g-amelyből telített zsírsavak0 gSzénhidrát63,3 g-amelyből cukrok0 gFehérje12,6 gRost5,9 gSó0,012 gFelhasználási javaslat:Elkészítése: válogatás és átmosás után kétszeres mennyiségű vízben meg-főzzük.T..
Allergének a termékben: nincsÁtlagos tápérték 100 g termékben:Energia1448 kJ (346 kcal)Zsír2,7 g-amelyből telített zsírsavak0 gSzénhidrát63,3 g-amelyből cukrok0 gFehérje12,6 gRost5,9 gSó0,012 gFelhasználási javaslat:Elkészítése: válogatás és átmosás után kétszeres mennyiségű vízben meg-főzzük.T..