Menü
Kosár

Cukrok

Cukrok
TermékleírásFriss cukornádból nyert, jellegzetes illatú és aromájú nyers nádcukor.Aranysárga színe, kiváló íze és minősége a vegyi eljárásoktól mentes előállítási technológiának köszönhető.Felhasználás: kristálycukorhoz hasonlóanÖsszetevők: 100% tiszta nádcukorEnergiatartalom (100g termékb..
912 Ft
Friss cukornádból nyert, jellegzetes illatú és aromájú nyers nádcukor. Aranysárga színe, kiváló íze és minősége a vegyi eljárásoktól mentes előállítási technológiának köszönhető.Felhasználás: kristálycukorhoz hasonlóanÖsszetevők: 100% tiszta nádcukorEnergiatartalom (100g termékben): 1700 k..
531 Ft
A legédesebb cukorféleség, a gyümölcsökben és a mézben található meg természetes formájában. A fruktóz, vagy gyümölcscukor közepes sebességgel felszívódó szénhidrát. Mivel a gyümölcscukor édesebb az asztali kristálycukorként használatos répacukornál, így ugyanolyan édes íz eléréséhez elegendő 30..
787 Ft
ÍGY KÉSZÜL A TRADICIONÁLIS ÁZSIAI ÉDESÍTŐSZER A kókuszpálma virág nektárjából készült, mely ma az egyik leginkább ajánlott cukorfajta. Számtalan jótékony egészségügyi hatása miatt „csodacukornak” is nevezik. A legkorábbi írott anyag készítéséről és fogyasztásáról már 5000 évvel ezelőtt készült, ..
1 211 Ft
Tételek: 1 - 26 / 26 (1 oldal)