A barnarizs szemeket kíméletes eljárással készítjük elő a főzéshez ,ezért teljesértékű gabona, melynek tápanyagtartalma kiemelkedő.Tartalmazza a barnarizsre jellemző összes vitamint és ásványi anyagot.Alaprecept:A rizst, nem kell zsiradékban megpirítani!! 2 rész vízzel felforraljuk, hozzáadjuk a fűs..
Búzahús készítéséhez, kenyérsütéshez...A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér, vagy más péktermék sütés utáni magasságát. A sütés előtt a liszthez kevert búzasikér, nagyban hozzájárulhat munkánk sik..
Búzahús készítéséhez, kenyérsütéshez...A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér.Többek között ez határozza meg a kész kenyér, vagy más péktermék sütés utáni magasságát.A sütés előtt a liszthez kevert búzasikér, nagyban hozzájárulhat munkánk siker..
Ezt a terméket, kíméletes eljárással készítjük elő a főzéshez ezért teljesértékű gabona, melynek tápanyagtartalma kiemelkedő.Tartalmazza a barnarizsre jellemző összes vitamint és ásványi anyagot.Alaprecept:A rizst, nem kell zsiradékban megpirítani!! 2 rész vízzel felforraljuk, hozzáadjuk a fűszereke..
Köretként, levesnek, főzeléknek...Magas fehérje, keményítő és rosttartalmú hüvelyes. Íze dióra hasonlít.Felhasználása:Fél óra áztatás után kb. 1 órát főzze. Ezután a recept szerint használható.Extra tipp: elkészítésénél tegyen a vízbe ATAISZ VEGANTÉRIÁT!Fűszerezve, turmixolva kenyérre kenhető pástét..
LeírásKülönleges és ízletes... Tradícionális receptúra alapján összeállított fasírtpor különlegesség.A tasak tartalmát keverjük el 200 ml meleg vízzel és 6 – 8 percig hagyjuk állni. Ezután nedves kézzelkis golyókat formálunk belőle és forró olajban aranybarnára sütjük. Salátával vagy körettel, forró..
Gyors, kényelmes...Elkészítése:3 rész vizet felforralunk, belekeverjük az ízesítőket, hozzákeverünk 1 rész hajdinapelyhet, elzárjuk a lángot, lefedjük és kb. 10 - 15 percig hagyjuk duzzadni.Allergén információ:A termék, zabot, szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.Átla..
Zabos, magos, ízletes... A zab, kiemelkedően magas tápértékű gabona. Lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket energiával.Elkészítés:A tasak tartalmát elkeverjük kb. 250 ml hideg vízzel, pár perc állás után, tetszés szerinti formára alakítjuk, és nem túl forró..
A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak.Allergén információ:A termék szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.Tápanyag információ:Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:Energiatartalom: 2334 KJ/ 534 kcalZsír: 42,16 g, ebből telített: 3,60 gSz..
A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak.Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás.TIPP: Kenyerek, pékáruk sütésénél, keverjük közvetlenül a tésztába!Allergén információ:A termék szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben kész..
A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak.Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás.TIPP: Kenyerek, pékáruk sütésénél, keverjük közvetlenül a tésztába!Allergén információ:A termék szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben kész..
LeírásNagydarabos, SÓMENTES. GABONÁKHOZ ÉS LEVESEKHEZ
Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Ajánljuk: levesekhez, köretekhez, rizses ételekhez.
Allergén információ:
A termék zellert tartalmaz. Szezámmagot, búzát, glutént és olajos magvakat is felhasználó üzembe..
Nagy segítség a befőzésben... almából kivont(a tasak tartalma 10 kg gyümölcs befőzéséhez elegendő)A pektin, egy a gyümölcsökben is megtalálható természetes zselésítő anyag, mely hosszú főzés során oldódik ki. Viszont ha készen adagoljuk a gyümölcsökhöz, akkor megspórolható a hosszadalmas főzési idő,..
Egyszerű, gyors... saját őrlésbőlA sárgaborsó magas fehérjetartalmú hüvelyesféle, amelyet szárítva, felezve vagy lisztté őrölve használnak fel. A liszt felhasználásának előnyei: közel egyharmadára csökkent főzési idő (7-10perc), és a kevesebb hőkezelésből eredő lényegesen kisebb tápanyagveszteség.Fe..
LeírásKizárólag őrölt és aprított zöldségekből és fűszerekből áll, mindennemű adalékanyagtól mentes kurkumával.
Felhasználási javaslat:
A termék kiválóan alkalmas levesek, főzelékek, pástétomok ízesítésére, de bátran
alkalmazható szószokhoz, öntetekhez. A termék hozzáadott sót nem tartalmaz!
Allergé..
LeírásItalokhoz,
süteményekhez, müzlikhez... Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt
beilleszthető. Felhasználása megegyezik a már megszokott répacukoréval.
Főzhető, süthető. TIPP: Sportolók, gyors energianyerésre használják!
Allergén információ
Szezámmagot, zellert, búzát, glutént és más ola..
LeírásNatúr, SÓMENTES ételízesítő. Zöldségek szárítmánya, zöldségek természetes íze.
Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Ajánljuk: levesekhez, főzelékekhez, mártásokhoz, húsokhoz és minden olyan ételhez, amihez ételízesítőt használna.
TIPP: Próbálja ki az ATAISZ jázminrizshez...
LeírásNatúr, SÓMENTES ételízesítő. Zöldségek szárítmánya, zöldségek természetes íze.
Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Ajánljuk: levesekhez,
főzelékekhez, mártásokhoz, húsokhoz és minden olyan ételhez, amihez ételízesítőt használna.
TIPP: Próbálja ki az ATAISZ jázminrizshez...
LeírásSzendvicsekhez, salátákhoz...
Nem tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót, színezéket, ízfokozót, cukrot, szórást elősegítő anyagot.
Ezért a terméket tartsuk jól záródó dobozban, és használat előtt alaposan rázzuk össze.
Allergén információ:
A termék zellert, szezámmagot, búzát, glutént..
LeírásCukormentes, adalékmentes természetes termékünk a 'Vegeta' , vagy leveskocka helyett pl.
Nem tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót, színezéket, ízfokozót, cukrot,
szórást elősegítő anyagot. Ezért a terméket tartsuk jól záródó dobozban és használat
előtt alaposan rázzuk össze. Élesztőm..
LeírásKöretként , levesnek, főzeléknek...
Főzési ideje kb. 15-20 perc, ezalatt elveszíti piros színét, barna pürés állagú lesz.
Gabonaneműekkel együtt fogyasztva teljes értékű fehérjéhez jutunk.
Extra tipp: elkészítésénél tegyen a vízbe ATAISZ VEGANTÉRIÁT!
Fűszerezve, turmixolva kenyérre kenhető pás..
LeírásGőzölt eljárással készült, így lágy, puha szemekből áll és ízletesebb. Gondosan őröljük, lágy liszt.
Használjuk sűrítéshez, tésztafélék lisztjéhez keverve (tipp: 30%-ban bármil helyettesíthető vele)
annak tápanyagtartalmának dúsítására. Ajánljuk sportolóknak és aktív életmódot folytatóknak, tu..