Köretként, levesnek, főzeléknek...Magas fehérje, keményítő és rosttartalmú hüvelyes. Íze dióra hasonlít.Felhasználása:Fél óra áztatás után kb. 1 órát ..
A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak.Allergén információ:A termék szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben ké..
A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak.Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás.TIPP: Kenye..
A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak.Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás.TIPP: Kenye..
LeírásKöretként , levesnek, főzeléknek...
Főzési ideje kb. 15-20 perc, ezalatt elveszíti piros színét, barna pürés állagú lesz.
Gabonaneműekkel együtt..