A mandulaőrlemény kiválóan alkalmazható péksütemények, kenyerek készítéséhez. Naturális íze miatt jól fűszerezhető.A mandula élettani hatásai:A mandula bőségesen tartalmaz E-vitamint, így segít a méregtelenítő folyamatok serkentésében, ellenállóképességünk erősítésében. Erős antioxidáns hatása segít..
BAMBUSZROST LISZT Az egyik legsokoldalúbban felhasználható
növényt, a bambuszt a konyhaművészet is felfedezte magának. A liszt
állagú alapanyag egyedülálló, újító komponense az ízletes fogásoknak,
mely jól beilleszthető a modern étrendekbe is. Gazdagítsa ételeit
a természetes Bambuszrost hozzáa..
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT, ELŐNYÖK:
A Tojásfehérje por használata nagyon előnyös édesipari termékek,
pékáruk, húskészítmények előállításánál. A kíméletes szárítás
következtében a felhasználásra visszahígított termék fizikai és kémiai
jellemzői közel azonosak a friss tojásfehérjéével. Ha Tojásfehérj..