Menü
Kosár

Gabona Kolbász, Felvágott, Egyéb

Csak személyes átvétellel, postán nem szállítható!A vegetáriánus és vegán étkezés nagyszerű alternatívája, könnyen beilleszthető bármilyen hús mentes receptbe ,és felvágottként is tökéletesen használható. Növényi pasztőrözött termék. Glutén Laktóz GMO Mentes!Összetevők: szójabab 23%, víz, ..
921 Ft
Csak személyes átvétellel, postán nem szállítható!Növényi pasztőrözött termék. Glutén Laktóz GMO Mentes!Összetevők: szójabab 26%, víz, repceolaj, kukoricakeményítő, só, fűszerekTárolási hőmérséklet: +2 és + 8 ° C- allergének: szója Felhasználás: A csomagolás eltávolítás..
933 Ft
Csak személyes átvétellel, postán nem szállítható!Növényi pasztőrözött termék. Glutén Laktóz GMO Mentes!Összetevők: szójabab 24%, víz, repceolaj, 8% zöldségek (sárgarépa, borsó, paprika), kukoricakeményítő, só, fűszerekTárolási hőmérséklet: +2 és + 8 ° C- allergének: szója F..
933 Ft
Csak személyes átvétellel, postán nem szállítható!Növényi pasztőrözött termék. Glutén Laktóz GMO Mentes!Összetevők: friss víz, repceolaj, 22% zöldség (brokkoli, sárgarépa, karfiol), kukoricakeményítő, szójafehérje, só, természetes fűszerekTárolási hőmérséklet: +2 és + 8 ° C- allergéne..
933 Ft
Csak személyes átvétellel, postán nem szállítható!A vegetáriánus és vegán étkezés nagyszerű alternatívája, könnyen beilleszthető bármilyen hús mentes receptbe ,és felvágottként is tökéletesen használható. Növényi pasztőrözött termék. Glutén Laktóz GMO Mentes!Összetevők: szójabab 25%, víz, ..
933 Ft
Vegetáriánus vagy? És a családod hogyan viseli? Igyekszel a kedvükben is járni, ha az ebédről van szó? Íme itt egy ízletes gabonafasírt por, amivel fel sem fog tűnni nekik, hogy nincs hús az asztalon! A magyaros fűszerezésnek köszönhetően a tradicionális ízvilág szerelmesei is kedvüket lelhetik a..
517 Ft
Tételek: 1 - 40 / 46 (2 oldal)