LeírásKülönleges és ízletes... Tradícionális receptúra alapján összeállított fasírtpor különlegesség.A tasak tartalmát keverjük el 200 ml meleg vízzel és 6 – 8 percig hagyjuk állni. Ezután nedves kézzelkis golyókat formálunk belőle és forró olajban aranybarnára sütjük. Salátával vagy körettel, forró..
Alapja padlizsán, mely segít a vas előállításában, valamint kiváló antibakteriális hatással bír. A-, B1-, B2-, illetve C-vitaminok is megtalálhatóak benne, ásványi anyagok közül pedig kálium, kalcium, foszfor, magnézium és nátrium..
Alapja padlizsán, mely segít a vas előállításában, valamint kiváló antibakteriális hatással bír. A-, B1-, B2-, illetve C-vitaminok is megtalálhatóak benne, ásványi anyagok közül pedig kálium, kalcium, foszfor, magnézium és nátrium..
Új receptúra, még finomabb íz!A Vegabond növényi zsír selymesen lágy és krémes textúrájának köszönhetően nagyon jól kenhető és igen sokoldalúan felhasználható. Ízét pedig az egyszerű, ám annál ízletesebb fűszerezés teszi még különlegesebbé.Felhasználási javaslat: kenyérfeltétként (például friss..